Címlap » Ingatlanhasznosítás
Szentgotthárd

Szentgotthárd

A Gotth' Art hotelt az MFB-Ingatlanfejlesztő Zrt felszámolásból vásárolta meg 2015. július 1-jén, Az épület 2013. márciusa óta zárva van. Fő feladatunknak tartjuk a hotel teljes rekonstrukcióját, üzembehelyezését. A tervezett nyitás időpontja 2015. október vége november eleje.

A szálloda Nyugat-Dunántúlon, Szentgotthárdon található, amely a legnyugatabbra fekvő magyarországi város. Közvetlenül az osztrák határ mentén, a Rába folyó partján helyezkedik el. A város Budapesttől 250 km-re van, az M 7-es autópályán közelíthető meg személygépkocsival, de a város rendelkezik vasútállomással is. Közúti határállomás, Graztól való távolsága 65 km, Bécstől 185 km-re fekszik. Szentgotthárd területe 68 km2, lakossága 9800 fő.

A Nyugat-Dunántúli régió a turizmus szempontjából fontos szerepet tölt be, országos szinten csak a Budapest, illetve a Balaton régió előzi meg mind a vendégforgalom, mind a vendégéjszakák és a kereskedelmi szálláshelyek szállásdíjbevételeinek tekintetében.

A szálloda 148 szobával, 200 fős étteremmel, két drinkbárral és 400 fős konferenciakapacitással rendelkezik, három, szekcionálható konferencia terem révén. A szállodának 100 gépkocsi befogadására alkalmas saját szabadtéri parkolója van.

A hotelból közvetlen átjárási lehetőség van a városi fürdőbe, ahol több élménymedence, két úszómedence, szauna világ és csúszdák szolgálják a vendégek pihenését, szórakozását.